Foto: amabilitatea presei feministe bine+bine: ai scris multe despre pierderea sarcinii.

Foto: amabilitatea presei feministe bine+bine: ai scris multe despre pierderea sarcinii.

Rezultatul? Mâinile mai moi, mai netede, care nu par a fi spălate de 100.000 de ori din martie 2020. Apoi, desigur, există mirosul. Apa de trandafir miroase încântător de ușor și curat, iar bugetul de trandafir și roz din inima parfumului sunt compensate cu note de fructe de pădure proaspete, muguri cu coacăze negre și mosc sultry. Nu există nicio urmă de a freca alcool sau de miros de parfum sintetic – este natural, răcoritor și cu atât mai mult motiv pentru a folosi lucrurile în primul rând. Bine să strălucești? Stocați -vă pe acest Super Sanitizer online pe site -ul Touchland sau – pentru prima dată – Sephora.com. Ți -am spus că este un produs de înfrumusețare.

Vrei să fii primul care a auzit despre cele mai recente (și cele mai mari) picături de produse din magazin, colecții personalizate, reduceri și multe altele? Înscrieți -vă pentru ca Intel să fie livrat direct în căsuța de e -mail.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: sfaturi de îngrijire a pielii, bine+magazin bun Redactorii noștri selectează în mod independent aceste produse. Efectuarea unei achiziții prin legăturile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Adevărul nefericit al decalajului de orgasm este că pentru oamenii cu vulve, punctul culminant este rar la fel de ușor sau rapid ca Oh, Oh, Oh! Portretizare devine în cultura pop. De fapt, un studiu din 2017 pe peste 50.000 de persoane a constatat că doar 65 la sută dintre persoanele heterosexuale care se identifică ca femei raportează întotdeauna să ajungă la orgasm după acte sexuale, față de 95 la sută dintre persoanele heterosexuale care se identifică ca bărbați. Și o parte din acest decalaj se datorează probabil perioadei de timp în care poate fi nevoie de un proprietar vulva la orgasm: un studiu separat în 2020 de peste 600 de proprietari heterosexuali vulva care au înregistrat o dată în timp ce au găsit în medie aproximativ 14 minute . Veștile bune? Acest număr este variabil – și vă puteți da seama cum să orgasm rapid, dacă doriți să vă grăbiți.

Dar, în primul rând, merită să clarificăm că media de mai sus este încă doar asta: o medie. Unii oameni pot necesita doar o mână de tracțiuni penetrative pentru a urca trenul spre O-Land, iar alții ar putea avea nevoie de destul de mult timp, împreună cu stimularea în diferite zone erogene. De exemplu, comparați -l cu ideea cât timp durează pentru a rula un maraton. „Chiar dacă îmi spui că timpul mediu este de patru ore, s -ar putea să -mi ia în continuare două zile”, spune Jess O’Reilly, doctorat, gazda sexului cu Dr. Jess Podcast. Și să nu uităm acea fabulă veche de încredere despre țestoasă și iepură, pentru că chiar și cu orgasme, mai repede nu înseamnă întotdeauna mai bine.

„Pentru a experimenta plăcerea sexuală, mintea trebuie să fie prezentă și să poată fi capabilă să se concentreze asupra senzațiilor fizice care au loc. ” – Terapeutul sexual certificat Holly Richmond, doctorat

De fapt, luarea ochilor de pe ceas ar putea să vă pună mintea cu ușurință. Și din moment ce creierul este un organ sexual, această schimbare a mentalității ar putea fi diferența dintre un orgasm care se ocupă de corp complet și deloc. „Pentru a experimenta plăcerea sexuală, mintea trebuie să fie prezentă și să se poată concentra pe senzațiile fizice care au loc”, spune terapeutul sexual certificat Holly Richmond, doctorat. De aceea, factori precum nivelurile ridicate de stres, sentimentele de furie sau dezamăgire față de partenerul tău, o preocupare cu atingerea orgasmului tău sau să fii distras altfel poate îngreuna climaxul din salt – fie că nu ai timp sau tot timpul în lume.

povești conexe O viață sexuală sănătoasă este legată de o serie de mari beneficii: o durată de viață mai lungă, o sănătate a inimii îmbunătățită și scăderea stresului, pentru a numi câteva. Acestea fiind spuse, la un moment sau altul, este probabil că ai fost pur și simplu prea obosit să -l ai. Dar, a face sex atunci când ești obosit, încă mai este să-ți sporești bunăstarea, deoarece te face să te simți mai conectat la partenerul tău sexual și te deschide la toate avantajele experimentării orgasmului. ) Sunt destul de Zonked.

Și pentru sănătatea relației tale, poate merita și efortul tău. Potrivit experților, utilizarea somnolenței ca motiv pentru a evita sexul vă poate conduce să nu obțineți în mod regulat beneficiile care stimulează intimitatea sexului. „Când mențineți acea conexiune [sexuală], chiar dacă treceți prin momente grele împreună, este posibil să fiți un pic mai amabil și mai frumos, și poate chiar mai puțin răbdător cu partenerul dvs. în restul dvs. Relație ”, spune sexologul și co-fondatorul Golove CBD lubrifiant Sadie Allison, doctorat.

Asta a spus, dacă tu sau partenerul tău ești obosit cronic și nu are chef, este important să te conectezi mai întâi la potențialul de bază Probleme care provoacă epuizarea sexului sexual. „Întotdeauna încurajez cuplurile să vorbească mai întâi despre oboseală”, spune terapeutul sexual Shannon Chavez, Psyd. „Dacă nu există nici măcar dorința [sexuală], sau un partener nu a avut chef, având un dialog deschis în jurul acesta tonerin mod de administrare este primul pas [pentru a face sex atunci când este obosit], pentru că doriți să vă dați seama ce se întâmplă în cale de sex. ” În urma acestei discuții, este important să urmați acțiunea. Indiferent dacă este o schimbare în rutină, un partener ajutându-l pe celălalt să minimizeze surse de stres care ar putea să strocheze oboseala libido-plină de libido sau să caute terapie, este important să avansăm împreună.

Dar, uneori, nu există serios sau o problemă problematică de bază și ești pur și simplu vechime. Citiți mai departe pentru șase sugestii susținute de experți pentru a face sex consensual excelent atunci când sunteți obosit (și de ce faceți acest lucru poate merita).

6 sfaturi susținute de experți pentru a face sex atunci când sunteți obosit ( și făcând -o excelentă)

1. Amintiți -vă că sexul depășește relațiile penetrative

DR. Allison spune că înțelegerea actului sexual este mai largă decât un simplu act penetrativ poate în cele din urmă să fie mai ușor să vă asigurați că toată lumea este satisfăcută și-conștientizarea factorului de oboseală-eficient.

, de exemplu, sex non-penetrativ Actele pot fi eficiente pentru realizarea orgasmului (cea mai rapidă modalitate pentru proprietarii vulvei la orgasm, până la urmă, este prin intermediul clitorisului), iar faptul că un orgasm eliberează substanțe chimice care stimulează fericirea precum dopamina și oxitocina în creierul nostru. Deci, este total posibil să obțineți beneficiile de bunăstare ale sexului fără a avea relații sexuale penetrative.

povești conexe După Jessica Zucker, doctorat, un psiholog clinic specializat în sănătatea mintală reproductivă și maternă, a cunoscut un avort traumatic la 16 săptămâni de sarcină, în timp ce este singură acasă, a lansat campania #ihadamisiscarriage cu o piesă de primă persoană în New York Times. Dacă fiecare femeie care a pierdut o sarcină la un avort sau la naștere nemișcată și -a spus povestea, s -ar putea să ne simțim cel puțin mai puțin singură, a scris ea la acea vreme.

Campania a explodat – sunt acum zeci de mii de postări care folosesc hashtag -ul pe social media pentru a împărtăși povești – iar Dr. Zucker a devenit un avocat prolific, în mod prolific al persoanelor care au avut pierderi de sarcină.

Ea și -a extins acum mesajul și misiunea cu o nouă carte, am avut un avort spontan: o memorie, o mișcare (19 dolari), care detaliază călătoria transformatoare a Dr. Zucker, de la tratarea femeilor care se confruntă cu un avort spontan la o pierdere de sarcină. Acesta își propune să se despartă de normele care au făcut un avort sporit și mai dificil pentru oamenii să experimenteze și oferă dovezi convingătoare ale puterii de vindecare a deschiderii despre pierderi.

a vorbit cu bine+bine despre noua ei carte, Cum ar trebui să * de fapt * abordați pe cineva care a suferit un avort spontan și multe altele.

Foto: amabilitatea presei feministe

bine+bine: ați scris multe despre pierderea sarcinii. Ce v -a inspirat să vă extindeți eforturile într -o carte?

Jessica Zucker: Am vrut să scriu această carte ca antidot la ceea ce văd învârtindu -se în cultura noastră în jurul sarcinii și pierderii sugarului. Speranța mea este că acest lucru poate face cumva un dent în trifecta tăcerii, stigmatului și rușinii care înconjoară acest subiect. Am publicat atât de multe piese pe această temă, dar cu cartea, am vrut să creez ceva care să fie un punct culminant al multor perspective și experiențe mele.

povești conexe

Există câteva antrenamente de care te temi (dar ești atât de recunoscător pentru odată ce s -au terminat) și câteva antrenamente pe care de fapt aștepți cu nerăbdare să le transpire. Îmi pare rău taberele de cizme HIIT, te iubim, dar Pilates dă afară cald și fuzzies (împreună cu o transpirație întreagă). Cea mai bună parte despre asta? Puteți obține un antrenament Pilates cu corp complet de 30 de minute, care este cu impact redus și necesită echipamente zero. noi exact asta: o sesh Pilates de o jumătate de oră care îți funcționează miezul, corpul inferior (inclusiv acele glute) și corpul superior, toate simultan. Aceasta este seria perfectă de făcut dacă ești blocat acasă, spune ea (în timp ce ne dăm cu toții din cap, da). Aceasta implică zero recuzită și o puteți face absolut oriunde.

gata să curgă și să vă activeze toți mușchii? Prinde-ți covorașul și începeți brațele lângă tine, apoi expiră să te așezi într -un ghemuit în timp ce ridici brațele deasupra capului. Gândiți -vă să vă lipiți oasele Sitz înapoi în spațiu, păstrând pieptul ridicat și abdominalele strânse.

Squat Hold: țineți -vă ghemuitul în partea de jos și respirați. Apoi pulsează -l, mișcându -se ușor mai jos și mai sus în ghemuitul tău.

călcâie ridică: ridică -te în picioare și trage -ți umerii departe de urechi. Lipiți -vă brațele direct în fața voastră, expirați și apăsați degetele mari în jos în covoraș în timp ce vă ridicați pe vârfuri. Coboară în jos. Repetați, ținându -vă în partea de sus, întinzându -vă brațele în lateral, apoi înapoi în față și coborând în jos.

povești conexe Sunt un copil la sfârșitul lunii aprilie și, atât timp cât îmi amintesc, am avut întotdeauna o avere grozavă în jurul sezonului Taurului. Noua dragoste, ofertele de muncă, escapadele – am simțit întotdeauna că soarele îmi strălucește doar un pic mai luminos în acea perioadă a anului. Asta pentru că … este cam este. Este tipic să experimentezi o mai mare bucurie și mai mult noroc în jurul zilei tale de naștere, când soarele tău este în semnul tău, o plasare naturală. Există un sentiment de flux și un sentiment de aliniere, întrucât soarele își radiază esența similară cu modul în care o întruchipezi, spune Stephanie Gailing, astrolog și autor al cărții complete a viselor. Asta, da, și atunci există problema întoarcerii tale solare.

Sensul întoarcerii solare este mult mai simplu și mai puțin traumatic decât întoarcerea Saturn. Mai exact, este momentul în care soarele revine la același loc în care a fost când te -ai născut. În timp ce acest lucru poate apărea de ziua ta reală, Gailing spune că câțiva ani poate fi cu o zi înainte sau după. Mulți oameni tind să o simtă într -o săptămână sau ceva înainte de ziua lor de naștere și vine cu un sentiment cu adevărat încărcat. Ai un sentiment că un nou capitol urmează să apară și că unele dintre lucrurile pe care te -ai concentrat de la ultima ta zi de naștere sunt lansate.

Revenirea solară se simte adesea ca un timp de memento, amintind noi despre ceea ce este acela care ne -a umplut de vitalitate, modul unic pe care vrem să -l strălucim în lume, ceea ce este acela care ne -a simțit aprins, spune Gailing. Ne conectăm la un simț profund al esenței noastre personale.

Practic, suntem într -o poziție bună pentru a străluci cu adevărat în jurul zilei de naștere când ne aplecăm în acea energie. Curios despre cum să -ți faci revenirea solară să conteze cu adevărat? Iată ce recomandă ea.

Cum să radiați cel mai greu în timpul întoarcerii solare, potrivit unui astrolog

1. Acordați atenție poveștilor care se apropie de arcul lor

Dacă vă apropiați de ziua de naștere, vă ajută să vă amintiți lucrurile din viața dvs. care v -au umplut cu vitalitate în acest an. Ce vrei să păstrezi cu tine? Dacă simțiți că începeți un nou capitol, observați liniile de poveste care definesc în anul care s-au încheiat (sau ar trebui să se termine) cu noul an.

povești conexe Toate părțile Wellness au avut o scuturare în acest an – cum rezolvăm, ce mâncăm, produsele pe care le punem pe fețe, modul în care ne odihnim – și reverberațiile acestor schimbări vor fi resimțite în 2021 și nu numai. Iată cum ne vor pune inovațiile născute din acest an în viitor.

Pandemia a condus un număr record de lucrători de birou la o configurație complet la distanță (aproximativ 42 la sută din forța de muncă, potrivit economistului Stanford, Nicholas Bloom), iar în timp ce flexibilitatea a fost un câștig pentru unii, s -a dovedit Incredibil de provocator pentru alții (salut, părinți). În acest sens, 2021 va vedea angajatorii care adoptă lucrul la distanță ca un echipament permanent, mai degrabă decât un ajutor de bandă pandemică și vor lua măsuri pentru a evolua în consecință cultura companiei. Așadar, în anul viitor și nu numai, așteptați-vă să vedeți o îndepărtare de la avantajele „biroului distractiv”, cum ar fi mesele de ping-pong, gustările nelimitate și kombucha la atingere în favoarea strategiilor mai semnificative pentru a beneficia de sănătatea angajaților și de a facilita echilibrul, limitele și conexiunea .

Chiar dacă a fost nevoie de o pandemie pentru a stârni acceptarea pe scară largă a flexibilității la telecomandă, pentru cei dintre noi norocoși să facem acest lucru, beneficiile configurației nu sunt noi. Cercetările sugerează că munca la distanță ajută la productivitate, îmbunătățește sănătatea mintală și vă economisește bani. Și acesta ar fi motivul pentru care opțiunile de prelucrare la distanță vor rămâne disponibile mult timp după terminarea pandemiei-cel puțin într-o anumită formă. Companiile tehnologice, cunoscute ca adoptatori timpurii ai programelor de wellness la locul de muncă, au fost primii care au anunțat planuri pentru mai multă flexibilitate în perpetuitate. CEO-ul alfabetului, Sundar Pichai, a declarat pentru timp: „Credem cu tărie că în persoană, fiind împreună, având un sentiment de comunitate este super important atunci când trebuie să rezolvi probleme grele și să creezi ceva nou, astfel încât să nu vedem asta în schimbare. Dar credem că trebuie să creăm mai multă flexibilitate și mai multe modele hibride. ”

povești conexe

din toate părțile corpului nostru, șoldurile noastre tind să obțină timpul de timp petrecut stând la birourile noastre. Acesta este motivul pentru care munca de mobilitate a șoldului este atât de importantă – pentru că, știți, vrem să putem să ne mișcăm fluid și fără această strângere enervantă. Intră: Un antrenament Pilates pentru flexori strânși de șold.

În episodul din această săptămână din Good Moves, instructorul și fizioterapeutul East River Pilates, Chloe Gregor, ne aduce un antrenament Pilates de 15 minute cu corp complet șolduri. Este un lucru prin care poți trece literalmente oriunde, cu echipamente zero – tot ce ai nevoie este o rogojină (și poate niște jambiere drăguțe).

Deși cu siguranță vei simți arsura în miezul tău (inclusiv oblici), acest Pilates Sesh vă va întări toți mușchii din cap până în picioare. Și, da, o mulțime de exerciții vor consolida mușchii din zona șoldului, în timp ce îți sporesc mobilitatea.

Încercați acest antrenament Pilates pentru flexori strânși de șold

rostogoliți: Începeți așezați cu picioarele întinse în fața voastră, distanță de lățime de șold. Flexează -ți picioarele. Dacă hamstrings -ul dvs. este într -adevăr strâns, puteți avea o ușoară îndoire în genunchi. Ajungeți -vă brațele înainte în fața voastră, prelungiți -vă coloana vertebrală și păstrați această lungime în timp ce vă scoateți coada și începeți să vă rostogoliți coloana vertebrală. Lucrează -ți abdominalele în timp ce te rostogolești încet, pieptul deschis și întrerupeți -vă înainte de fund.